Voor het installeren van het PV systeem heeft u contact gehad met uit .  is een zeer goed aangeschreven PV-installatiebedrijf dat lid is van het SolarEdge Installer Plus-programma.

Alleen installatiebedrijven met het hoogste niveau van expertise in onze SolarEdge PV-systemen kunnen lid worden van dit programma. Deze installateurs hebben jarenlang ervaring opgebouwd als het gaat om zonne-energiesystemen voor thuisgebruik, en hebben zich keer op keer in de praktijk bewezen in de installatie van SolarEdge-producten en de implementatie van SolarEdge-oplossingen.

Er zijn talloze voordelen verbonden aan een installatiebedrijf dat lid is van SolarEdge Installer Plus, waaronder:

bullet  Professioneel advies over het ontwerp van uw PV-systeem en de keuze van de juiste componenten
bullet  Levering en implementatie van een PV-systeem van hoge kwaliteit
bullet  Uitstekende klantenservice na installatie
bullet  Service tijdens de gehele levensduur van het systeem
bullet  Een probleemloze verwerking van uw garantieaanvraag, mocht die ooit nodig zijn

Alle leden van het Installer Plus-programma ontvangen een certificering van SolarEdge, zoals u hieronder ziet. Heeft u vragen? Dit kunt u hieronder aangeven. 

Stuur ons een bericht

De huiseigenaren van vandaag hebben meer nodig dan PV alleen. SolarEdge Home gaat verder dan de productie van zonne-energie en zorgt voor de automatische opslag, de distributie en het beheer van de opgewekte elektriciteit voor gebruik dag en nacht.
Lees meer.

Met SolarEdge Home produceert u meer zonne-energie en kunt u de geproduceerde energie verbruiken, waardoor u meer bespaart op uw elektriciteitsrekening.

Certificaat Installer Plus

Alle leden van het Installer Plus-programma ontvangen een certificering van SolarEdge, zoals u hieronder ziet.

Certification