Deel de inhoud

Bezoek SolarEdge op InterSOLUTION

SolarEdge nodigt u uit op de InterSOLUTION beurs in HAL 3, STAND 3332. Kom kennismaken met ons team, leer meer over het productaanbod van SolarEdge en deel uw feedback en ervaringen met ons. Op de InterSOLUTION in Gent presenteert SolarEdge zijn residentiële en commerciële portfolio's die een aantal nieuwe en innovatieve producten omvatten.

StorEdge

De monofasige HD-Wave omvormer heeft een recordrendement van 99% en is aanzienlijk kleiner en lichter dan standaard omvormers. De omvormer is verkrijgbaar in de range van 2kW tot en met 6kW, weegt minder dan 10 kg en maakt een DC/AC overdimensionering tot 170% mogelijk.

Op basis van de ervaringen met het optimaliseren van commerciële PV-systemen, breidt SolarEdge zijn aanbod uit met de introductie van diverse driefasige omvormers, die een hoog vermogen (tot 100kW) combineren met een groot installatiegemak.

De driefasige SolarEdge omvormers SE6K-SE27.6K ondersteunen nu 3x230V L-L netwerken zonder nulgeleider (Delta grid). Deze oplossing maakt kosteneffectieve en eenvoudige installatie mogelijk met maar één driefasige omvormer (in plaats van meerdere monofasige omvormers). Bekijk de technische fiche van de SE6K-SE12.5K en de SE15K-SE27.6K.

De compacte residentiële oplossing is geschikt voor woningen met een beperkt dakoppervlak, sociale woningbouwprojecten en om te voldoen aan de minimale eisen van duurzaamheid. Het is een kosteneffectieve oplossing voor residentiële systemen van 4 tot 8 panelen en is verkrijgbaar in vermogens van 1,0kW, 1,5kW en 2,0kW.

De E-Serie van SolarEdge bestaat uit residentiële driefasige omvormers met een laag vermogen in de range van SE4K-SE10K, die kleiner, lichter en efficiënter zijn dan de vorige generatie. Speciaal voor België is de E-serie uitgerust met een DC/AC overdimensionering tot 200%.

Met het StorEdge™ DC-gekoppelde opslagsysteem met back-up worden huiseigenaren voorzien van noodstroom in het geval van stroomstoring en kunnen zij hun eigen PV-verbruik maximaliseren en energie-onafhankelijk worden. Ongebruikt PV-vermogen wordt in een thuisaccu opgeslagen en gebruikt tijdens een stroomstoring of wanneer er onvoldoende opbrengst is.U bent van harte welkom bij ons op de InterSOLUTION beurs, HAL 3, STAND 3332. Ontvang een gratis toegangskaartje door deze webpagina te openen en u te registreren; het gratis kaartje wordt automatisch toegezonden.

Bovendien nodigen wij u van harte uit op woensdag 17 januari vanaf 17.30 uur, voor de Happy Hour bij ons op de SolarEdge stand. 

Met vriendelijke groeten,

Het SolarEdge-team