Een complete residentiële SolarEdge oplossing

De SolarEdge oplossing beheert en controleert de opwekking van zonne-energie, het elektriciteitsverbruik en energieopslag dankzij één enkele SolarEdge PV-omvormer. Dit DC-geoptimaliseerde systeem biedt aanzienlijke voordelen waaronder meer opbrengst, meer zicht in de systeemprestaties en geavanceerde veiligheidsfuncties.

De complete oplossing bestaat uit de volgende componenten:

 • De omvormer: het brein van het PV-systeem
  SolarEdge biedt een uitgebreid assortiment omvormers voor residentiële toepassingen. Een huiseigenaar kan kiezen voor de gloednieuwe 3-fase omvormer uit de E-serie of een 1-fase omvormer met de bekroonde HD-Wave technologie. De omvormers van SolarEdge hebben een vaste ingangsspanning en zijn alleen verantwoordelijk voor de conversie van DC naar AC.

 • De power optimizer: één per zonnepaneel
  Dankzij de power optimizer presteert elk paneel onafhankelijk van elkaar en biedt tegelijkertijd meer opbrengst, grotere veiligheid en real-time monitoring per paneel.

 • StorEdgeTM: voor de opslag van ongebruikte zonne-energie en gebruik op een later tijdstip
  Ongebruikte zonne-energie wordt direct opgeslagen in compatibele DC thuisaccu’s zoals die van LG Chem RESU: dit verhoogt de energie-onafhankelijkheid en verlaagt de elektriciteitskosten.

 • Energie Management: verbruik meer zonne-energie dankzij smart huisautomatisering
  Overtollige zonne-energie wordt gebruikt om waterpompen, water boilers, verlichting of andere huishoudelijke apparaten van stroom te voorzien. De mobile monitoring app van SolarEdge biedt de huiseigenaar alle gemak en comfort van automatische besturing, ook als hij niet thuis is.

 • Monitoring: systeemgegevens real–time volgen
  SolarEdge biedt een monitoring systeem dat de oplossingen in één dashboard samenbrengt: het systeem biedt volledig zicht op de prestaties van de panelen, de status van de opslag en de huisautomatisering acties. Het monitoring portaal van SolarEdge, dat kosteloos is voor de levensduur van het systeem, zorgt voor verbeterd onderhoud en een hogere systeem uptime.

Wilt u hier meer over weten? Vul a.u.b. het onderstaande formulier in en download onze nieuwe residentiële catalogus, die het complete residentiële aanbod van SolarEdge in een document samenbrengt. Lees alles over onze residentiële PV-oplossingen en voordelen, relevante case studies, bestelgegevens en SolarEdge bedrijfsinformatie.