Geachte partner,

Voor het 7e jaar op rij gaan we de weg op voor onze Europese tour en nodigen u van harte uit om deel te nemen aan onze roadshow 'The Winning Solution'.

SolarEdge is een wereldleider in slimme energietechnologie. We hebben een visie voor slimme energieoplossingen die voortdurend ontwikkelt als gevolg van interactie met onze klanten. Door samen te werken, kunnen we wederzijds onze activiteiten verbeteren en bijdragen aan een wereldwijde energietransitie.

De roadshow is een geweldige kans om uw technische kennis van de slimme energieoplossingen van SolarEdge uit te breiden, uw klanten meerwaarde te bieden en uw business te ontwikkelen in 2020.

Programma

Van 14:30 tot 18:30 bieden we een aantal stimulerende trainingssessies, waarin we ook willen luisteren naar uw ideeën en feedback, om te begrijpen wat het beste werkt voor u, in uw regio:

Workshop 1: Commercieel

Deze workshop bevat de productupdates voor de zakelijke markt. Daarnaast worden praktische installatietips voor commerciële SolarEdge-systemen gegeven.

Workshop 2: Residentieel

Designer is een gratis online hulpmiddel dat professionals in zonne-energie helpt om PV-ontwerpkosten te verlagen. Gebruik het online hulpmiddel om residentiële en commerciële SolarEdge-systemen te plannen, bouwen en valideren, van start tot installatie. Wij laten tijdens deze live sessie de tips en tricks zien om onze Designer toe te passen bij het ontwerpen.

Workshop 3: Technical Marketing hands-on

SetApp: De inbedrijfstelling van omvormers was nog nooit zo eenvoudig. Vanaf je smartphone activeren en configureren met behulp van de mobiele SetApp applicatie van SolarEdge. Alle informatie die je nodig hebt, houd je in je hand.

MySolarEdge: Binnenkort verschijnt de nieuwe monitoring app voor eindgebruikers. Monitoring, controle en self-service: de omvormerstatus uitlezen en de omvormer communicatie (WiFi) opnieuw instellen. (Alleen voor SetApp omvormers)

Workshop 4: Technical Marketing algemeen

Een presentatie met actuele onderwerpen rondom SolarEdge worden besproken, zoals veiligheid en productupdates (StorEdge, wireless gateway, MySolarEdge).

De workshops zullen worden afgewisseld met een locatiegerelateerde activiteit. Na de workshops kan verder gepraat worden onder het genot van een hapje en een drankje.

Bezoek ons in de eerste twee weken van februari op een van deze locaties en maak deel uit van de reis!

04-02-2020 - Koning Willem II Stadion - Tilburg = VOL
05-02-2020 -
De Kuip - Rotterdam = VOL
06-02-2020 - Hotel Papendal - Arnhem
10-02-2020 -
Jo
han Cruijff ArenA - Amsterdam = VOL
11-02-2020 -
Thialf - Heerenveen = VOL
12-02-2020 - De Grolsch Veste - Enschede

U kunt zich hieronder aanmelden* door uw gegevens in te vullen en de datum te selecteren waarop wij u mogen verwelkomen. Het aantal plaatsen is beperkt dus meld u nu aan, vol = vol. Om zoveel mogelijk verschillende bedrijven de mogelijkheid te geven de roadshow bij te wonen, wordt een maximum van 2 inschrijvingen per bedrijf gehanteerd.

Wij kijken er naar uit om dit vernieuwde en inspirerende event samen met u te mogen beleven en om er dit jaar wederom een groot succes van te maken!

Met vriendelijke groet,

Het SolarEdge team

*Alleen voor personen die werkzaam zijn in de zonne-energiesector.

Registreer hier voor de 'Winning Solution' Roadshow 2020:

Voornaam* Achternaam*
* *
*
Kies uw datum en locatie*
Mijn distributeur is...*

* Verplicht in te vullen veld