SolarEdge zal tijdens de Solar Solutions 2019 op 19, 20 en 21 maart in de Haarlemmermeer Expo Vijfhuizen haar hoogwaardige smart energy technologie tonen. Op de SolarEdge stand C6 worden de nieuwste innovaties en gediversifieerde PV-oplossingen gepresenteerd om tegemoet te komen aan de veranderende energievraag in Nederland.

Bekijk de smart energy oplossingen
Bezoekers zullen kennis maken met bestaande en toekomstige smart energy oplossingen van SolarEdge en om van gedachten te wisselen met het team van experts. De smart energy oplossingen die getoond zullen worden zijn onder andere:

  • Verdere verbetering van de schaalbaarheid en kosteneffectiviteit van commerciële installaties, een omvormer met hogere capaciteit met synergie technologie en een nieuwe power optimizer die de aansluiting met vier panelen met twee MPP-trackers ondersteunt. De nieuwe omvormers zijn nu beschikbaar tot 100 kW en combineren grote capaciteit met eenvoudige installatie.
  • Een complete residentiële oplossing met verschillende power optimizers, StorEdge oplossingen en smart energy mogelijkheden.
  • Een PV-omvormer met geïntegreerde EV-oplader, die sneller, milieuvriendelijker en zuiniger elektrische auto's oplaadt met de solar boost-functie door gebruik te maken van het elektriciteitsnet en zonne-energie
  • De nieuwe Designer, een gratis web-based tool voor de planning, ontwerp en validatie van PV-systemen vanaf het begin tot aan de installatie.

Daarnaast organiseert SolarEdge op haar stand een wedstrijd voor installateurs om een prijs te winnen door de snelste PV-ontwerper te zijn met de nieuwe Designer!

Amit Larom, VP & regional general manager West-Europa, zal op dinsdag 19 maart om 15:15-15:35 uur en op woensdag om 20 maart om 16:15-16:35 uur een presentatie geven over de toekomst van PV. De presentaties kunnen worden bijgewoond in de seminar-1 zaal zonder registratie.

Tijdens Solar Solutions wordt het 'Nederlands kampioenschap panelen plaatsen' gehouden. In het totaal zullen twaalf installatieteams meedingen naar de overwining, waarbij ook de SolarEdge power optimizers geinstalleerd dienen te worden. De winnaar krijgt de gouden dakhaak.

Ontvang een gratis invitatiecode om de SolarEdge stand te bezoeken door onderstaande gegevens in te vullen:

Voornaam* Achternaam*
* *
Land*
Bedrijfscategorie*

                                               * Verplicht in te vullen veld.