Het eigen verbruik optimaliseren en back-up oplossing

Met de StorEdge DC-gekoppelde opslagoplossing met back-up voorziening van SolarEdge worden huiseigenaren, in geval van een stroomstoring, automatisch van noodstroom voorzien en kunnen zij het eigen verbruik maximaliseren en energie onafhankelijk worden. Ongebruikt PV-vermogen wordt in een thuisaccu opgeslagen en gebruikt tijdens een stroomstoring of wanneer er onvoldoende PV-opbrengst is.

Tijdens een stroomstoring wordt een combinatie van PV en thuisaccu gebruikt om de belangrijkste verbruikers, zoals koelkast, televisie, lampen en wandcontactdozen, dag en nacht van stroom te voorzien. De capaciteit van de PV-installatie en thuisaccu bepaalt hoeveel huishoudelijke apparaten met noodstroom gevoed kunnen worden.

De oplossing omvat een monofasige StorEdge omvormer, een thuisaccu, een energie meter en een externe ontkoppelunit (EDU). De ontkoppelunit verbindt de StorEdge omvormer met de meterkast en het elektriciteitsnet en ontkoppelt het StorEdge systeem van het net om de noodstroomvoorziening in te schakelen in het geval van een stroomstoring.

Bekijk de flyer voor meer informatie. Voor de specificaties over de omvormer verwijzen wij u naar de StorEdge omvormer datasheet.

Vul onderstaande formulier in om meer informatie over de SolarEdge back-up oplossing te ontvangen.

Voornaam* Achternaam*
* *
Ik verkoop al SolarEdge producten