Installeer een nieuwe omvormer met energiemeter
en ontvang een GRATIS garantieverlenging!

Om het gebruik van SolarEdge energiemeters te bevorderen, melden wij verheugd dat alle nieuwe residentiƫle SolarEdge omvormers (<15 kW), waarop een SolarEdge energiemeter wordt aangesloten, vanaf 17 september tot en met 31 maart 2019 een gratis garantieverlenging van 12 tot 15 jaar ontvangen.

De combinatie van een SolarEdge omvormer met een energiemeter geeft huiseigenaren volledig inzicht in de hoeveelheid energie die door hun PV-systeem wordt geproduceerd en dagelijks in hun huishouden wordt verbruikt. Met deze exacte informatie kunnen huiseigenaren de energie die hun PV-systeem produceert slimmer gebruiken door het toepassen van een thuisaccu of smart energy producten om het eigen verbruik te maximaliseren, nu of in de toekomst. Bekijk hier de flyer.

Om voor de gratis garantieverlenging in aanmerking te komen moet het PV-systeem voor 31 maart 2019 in het SolarEdge monitoring platform zijn geregistreerd. Nadat de registratie door ons is gecontroleerd, ontvangen u, uw distributeur en de geregistreerde huiseigenaar een bevestiging van de garantieverlenging.

Let op: deze aanbieding is alleen geldig binnen Europa en niet voor 1-fase omvormers met compact technologie en StorEdge omvormers.

Mis deze unieke kans niet! Vul onderstaand formulier in om meer informatie over de SolarEdge energiemeter te ontvangen.

Voornaam* Achternaam*
* *
Ik verkoop al SolarEdge producten