Geachte partner,

Ieder jaar organiseert SolarEdge de bekende roadshow, dit jaar pakken wij het anders aan. SolarEdge heeft de kennis aan boord en wij nodigen u uit om mee te varen met onze bootshow op de meest duurzame elektrische boot van Nederland waarbij het delen van kennis centraal staat.

Programma

14.30 Ontvangst
15.00 Introductie en korte nieuwsupdate - Janna Mirck
15.15 Kennissessie door Frank Bakker - NEN Expert
16.00 Pauze
16.15 System design - Bruno Van Bost
16.45 FAQ Techniek & Support - Jacques van der Bijl
17.15 Expert corner SDE / Expert corner Techniek & Support
17.15 - 18.30 Diner en afsluiting

Frank Bakker, voorzitter van de NEN-commissie NEC 82 ‘Zonne-energiesystemen' en Technical Marketing Manager bij SolarEdge, praat u bij over de belangrijkste thema’s en regelgevingen op het gebied van PV. Kom alles te weten over o.a. de nieuwste veiligheidsvoorschriften, het gevaar van hoge DC-stromen, bliksem- en overspanningsbeveiliging en aardlekschakelaars (RCD) in zonnesystemen. Een unieke kans om kosteloos uw kennis te verrijken.

Bruno Van Bost, Sales Manager bij SolarEdge, geeft u tips en tricks op het gebied van systeem design.

Jacques van der Bijl, Service Manager bij SolarEdge, bespreekt de top 10 meest gestelde vragen waar zijn supportteam in de praktijk mee te maken krijgt.

Door de vele aanmelding zijn alle huidige locaties volgeboekt. Wij hebben twee extra dagen ingepland in Utrecht en Nijmegen op 5 en 9 maart. U kan zich alleen nog voor deze opstapplaatsen aanmelden. Het aantal plaatsen is beperkt dus meld u nu aan, vol = vol.

Wij kijken er naar uit om dit vernieuwde en inspirerende event samen met u te mogen beleven en om er dit jaar wederom een groot succes van te maken!

Met vriendelijke groet,

Het SolarEdge team


Registreer u hier:

Voornaam* Achternaam*
* *
Kies uw opstap locatie*

* Verplicht in te vullen veld.