Geachte partner,

Voor het 6e jaar op een rij gaan we de baan weer op voor onze Europese tour en nodigen u van harte uit om deel te nemen aan onze 'We Power the Future Roadshow 2019'.

Programma

We bieden stimulerende trainingssessies, waaronder vier praktische workshops, waarin we ook willen luisteren naar uw ideeën en feedback, om te begrijpen wat het beste werkt voor u, in uw regio:

Workshop 1: Commerciële installaties: Afzekeren, RCD & installatietips

Praktische sessie voor het ontwerp, de installatie en de inbedrijfstelling van commerciële SolarEdge-systemen. We begeleiden u bij elke fase van het proces, van AC-ontwerp tot het instellen van het monitoringplatform. Daarnaast bieden we ook een aantal praktische tips voor commerciële installaties.

Workshop 2: NEN-normen, veiligheid en FAQ's

Frank Bakker, onze Technical Marketing Manager, neemt je mee op een rondleiding door de wereld van NEN-normen, veiligheidseisen, zekeringen en vlamboog detectie, en staat klaar om alle voorkomende vragen over veiligheid en installaties te beantwoorden.

Workshop 3: Smart Energy

In deze workshop maakt u kennis met ons volledige assortiment slimme energieproducten en krijgt u hands-on ervaring met de installatie ervan, inclusief de installatie en het configureren van een Smart Home-oplossing.

Workshop 4: De SetApp

Het LCD-scherm is niet langer onderdeel van de nieuwste generatie SolarEdge-omvormers. Het activeren en configureren van uw omvormer gebeurt nu rechtstreeks via uw smartphone met behulp van de SetApp. In deze workshop maakt u kennis met de SetApp en krijgt u het vertrouwen om hiermee te werken. Na de workshop kunt u een omvormer met de SetApp activeren en in bedrijf stellen.

Bekijk de agenda 

Bezoek ons tussen 18-26 februari op een van de onderstaande locaties en maak deel uit van de reis!

18-02-2019 - Jenevermuseum – Schiedam - Vol
19-02-2019 -
Hertog Jan Brouwerij - Arcen - Vol
20-02-2019 - Oersoep/Stoom/Honig - Nijmegen
21-02-2019 -
Brouwerij de Vlijt - Apeldoorn  - Vol
25-02-2019 -
Brouwerij Martinus – Groningen - Vol
26-02-2019 - Bierderij Waterland - Monnickendam


Let op! Distilleerderij Hooghoudt is vervangen door Brouwerij Martinus in Groningen. U kunt zich hieronder aanmelden* door uw gegevens in te vullen en de datum te selecteren waarop wij u mogen verwelkomen. Het aantal plaatsen is beperkt dus meld u nu aan, vol = vol.

Wij kijken er naar uit om dit vernieuwde en inspirerende event samen met u te mogen beleven en om er dit jaar wederom een groot succes van te maken!

Met vriendelijke groet,

Het SolarEdge team

* Alleen voor bedrijven die zich bezig houden met zonne-energie.

Registreer hier voor de 'We Power the Future Roadshow 2019':

Voornaam* Achternaam*
* *
Kies uw datum en locatie*
Uw distributeur*

* Verplicht in te vullen veld.